INGEN MED FORKJØLELSES- ELLER LUFTVEGSSYMPTOMER MÅ MØTE PÅ LEGESENTERET!

Dette inkluderer også lette symptomer som hoste, tett nese, feber.

Ekspedisjonen er stengt, alle henvendelser må skje via telefon eller sms/e-konsultasjon.

Alle som har time på legesenteret må ha på munnbind når de kommer, og hele tiden de er på legesenteret. Oppmøte/inngang via ambulanseinngangen (motsatt ende av hovedinngangen).

På grunn av økt smitte i kommunen, vil vi redusere driften ved legesenteret til kun det aller mest nødvendige. Så mange legetimer som mulig vil bli omgjort til video- eller telefontimer. Disse belastes som vanlig oppmøtetimer. (Oppgjør via Vipps/SMS, evt. faktura). Du vil motta beskjed dersom din time gjøres om til video/telefontime.

Det kan til tider være stor pågang/ventetid på vår telefon. Vi ber om forståelse og tålmodighet for dette. Dersom din legetime kan vente noen uker, du er i karantene eller du av andre årsaker ikke kan/vil møte til avtalt time, vil du i januar ikke bli belastet for uteblitt time.

Dersom du har luftvegssymptomer og mener du trenger legetilsyn, må du ringe oss for vurdering, og du vil evt. bli henvist til kommunens luftvegspoliklinikk. Du kan IKKE henvende deg til dit selv, alle henvendelser dit skal gå via fastlege eller legevakt. 

Ved behov for  hjelp kan du ringe oss på tlf. 74804400.

Ved behov for akutt helsehjelp, ring 113.